over onze Labelle kliniek

Labelle Kliniek

Iedereen is mooi. Maar niet iedereen voelt zich mooi. Misschien stoor je je aan een ‘imperfectie’ die anderen niet eens zien. Labelle is er voor jou. We willen dat jij je (weer) mooi voelt.

 

Plastisch chirurg Drs. Aganloo luistert aandachtig naar je wensen. Tijdens een consult bespreken we realistisch de mogelijkheden. Of het nu gaat om een borstvergroting met eigen vet of implantaat, buikwandcorrectie, liposuctie, hals- of facelift, zijn advies is speciaal voor jou gemaakt.

We kijken samen in de spiegel naar hoe mooi je nu bent en hoe we ervoor kunnen zorgen dat jij je (weer) mooi voelt.

Facelift
Voel je mooi

Past Labelle kliniek bij mij?

Als je een esthetische ingreep overweegt, raden we je aan om goed onderzoek te doen naar een geschikte plastisch chirurg. Maar hoe weet je dat je een arts kiest die bij je past?

 

Het is heel belangrijk dat je je op je gemak voelt bij het stellen van al je vragen. Bekijk tijdens het consult voor- en na foto’s van eerdere patiënten. En zorg ervoor dat jouw esthetische filosofieën passen bij die van de arts. Het is van groot belang dat jullie hetzelfde resultaat voor ogen hebben.

 

Vraag ook aan de plastisch chirurg of je met eerdere patiënten mag spreken over hun ervaringen, resultaten en tevredenheid. Bij Labelle zijn we trots op onze resultaten. We zijn hier open en eerlijk over. Zodat we je kunnen helpen bij het maken van een goede keuze.

 

Zorg er ten slotte voor dat jij en je plastisch chirurg bij elkaar passen. Een goede relatie tussen patiënt en arts is ontzettend belangrijk. Het ondergaan van een esthetische procedure is een belangrijke gebeurtenis in iemands leven en we begrijpen dit. Je wilt er zeker van zijn dat de arts die je kiest om jouw operatie uit gaat te voeren en die jou zorg gaat bieden, iemand die ervoor je is en die je jarenlang kan vertrouwen.

 

Boek een vrijblijvend consult bij Drs. Aganloo om te kijken of jij je niet alleen mooi, maar ook comfortabel voelt bij Labelle.

Voel je mooi bij Labelle

Labelle kliniek wil dat jij je mooi voelt. Dit proberen we te bereiken op verschillende manieren:

  • Labelle snapt dat een operatie een ingrijpend proces voor je is. We beloven dat we altijd ons best doen om dit proces zo comfortabel mogelijk voor je te maken.

  • Bij Labelle luisteren we naar je. Omdat we precies willen begrijpen wat je zorgen en wensen zijn.

  • We onderwijzen je. Drs. Aganloo legt graag alles uitgebreid aan je uit en informeert je uitvoerig om zijn advies te onderbouwen.

  • We streven naar het beste esthetische resultaat met behoud van een natuurlijke

  • We gebruiken de meest up-to-date en geavanceerde, bewezen veilige technieken.
  • We onderhouden open communicatie. Communicatie tussen arts en patiënt vinden wij heel belangrijk.
Bij elke stap (telefoongesprek, consult, preoperatief bezoek, postoperatieve follow-up) streven wij ernaar jou op de hoogte te houden en communicatie aan te moedigen. Je mag ons ook altijd zelf contacteren bij vragen en/of zorgen.
Labelle kliniek

VOEL JE MOOI

Heb je nog vragen? Drs. Aganloo beantwoordt ze graag tijdens een vrijblijvend consult. Dit boek je via 088 820 820 0.